Kategorier
Flytt

Slipp städa när det är flyttdags!

Är man mitt uppe i en flytt, bland kartonger, kassar och stök, då är det inte flyttstädet man tänker på direkt. Lej bort flyttstädningen och tänk på annat!

Äntligen har man fått nycklarna till drömbostaden i handen. Allting bara klaffade och inuti huvudet har du hunnit möblera om både en och två, kanske tre gånger. Funderat på att byta både soffa och säng och köpa nya fräscha krukväxter. Visst ska det bli spännande!
Första besöket i nya bostaden – det luktar rent och är välstädat! Då kommer du på att du också skall flyttstäda! Pest och pina! Det glömdes i kalkylen med flyttplanerna. Skall man verkligen orka städa också?

Anlita en erfaren städfirma för jobbet

Jo, det brukar finnas i kontrakten man skriver på att man är skyldig att flyttstäda. Men var lugn, det finns hjälp att få! Anlita en firma som är professionella på att göra flyttstäd. Att som vanlig lekman ha koll på vilket medel som får vara på de olika materialen är inte lätt. I villervallan är det lätt att glömma att man inte skall använda rengöringsmedel på exempelvis marmorytor. Stenytan blir förstörd av det och mår bäst av att bli rengjord med varmt vatten.

Utöver det brukar städfirmor även ha en lista att gå efter. De missar inget som skall göras, allt från det vanliga som våttorkning av golv och ytor till att rensa avloppsbrunnar i dusch och badkar. Skulle det vara något att anmärka på när flyttstädet är klart, kommer naturligtvis städfirman och fixar till det. Läs mer om flyttstädning på denna sida: https://www.flyttstädningnorrköping.net