Kategorier
Flytt

Flyttfirma för långa och korta avstånd

Flyttfirman har en viktig roll i flytten. De gör den enklare, sparar på din kropp och din tid. Med en flyttfirmas hjälp kan du lägga din tid på något annat medan dina saker är i trygga händer.

Flyttfirmans viktiga uppgift underlättar det för flera tusen personer årligen. De hjälper till med flytten, lastar in och packar ut i lastbilen utan att de sker några skador på prylarna. De transporterar allt till det nya stället och bär där ut det. Vare sig du ska flytta långt eller kort kan du anlita en flyttfirma. De flesta flyttfirmor har även försäkring, som även ska gälla för dina saker om det händer något medan de bär eller kör. De ger personlig service och arbetar för att göra dig nöjd. Personalen är upplärd hur de ska bära sakerna och kan även ta ömtåliga saker som ett piano.

Håll nere på kostnaden

Det är kostsamt att anlita en flyttfirma, det är nog de flesta medvetna om. Dock är det värt det med all tid man sparar in, även med tanke på att sakerna är i väldigt trygga händer. Det går att hålla nere kostnaden med hjälp av RUT-avdraget, som ger 50 % avdrag på arbetskostnaden. Detta gäller dock inget material eller för lastbilen. Avdraget medges av Skatteverket och dras direkt på fakturan. Detta innebär att du inte heller behöver ligga ute med pengarna. För att kunna få detta måste företaget betala F-skatt. När du frågar efter offert, glöm inte att kolla så RUT-avdraget är angivet. Mer info om flytt hittar du här: flyttfirmatyresö.se