Kategorier
Flytt

Dags för bostadsbyte!

Äntligen är det dags för bostadsbytet! Ett nytt äventyr väntar i det nya hemmet. Man får en nystart och kastar ut det gamla. Innan man lämnar den gamla bostaden behöver man dock flyttstäda.

Att byta bostad är något man sällan gör i en handvändning. Ofta har man successivt kommit på att man bor för stort eller för trångt. Det kan vara byte av bostadsort som gör att man behöver flytta. Kanske har man gått på flera hus- eller lägenhetsvisningar och spanat in, budat och inrett i huvudet hur man vill ha det.

Plötsligt en dag står man där med påskrivet kontrakt till nya bostaden och det är dags för flytt! Gamla bostaden är uppsagd eller såld och en ny innehavare skall ta över. Innan flytten görs skall man packa ner hemmet i kartonger. Det är bra att märka upp vad som är i vilken kartong och vilket rum i den nya bostaden den skall vara i. Det underlättar för dem som hjälper till vid flytten.

Glöm inte att rensa ur innan flytten!

En flytt är ett väldigt bra tillfälle att att rensa ur saker man inte vill ha kvar. Det gör att flyttlasset minskar också och kanske finns det tillfälle att köpa något nytt istället som passar in i nya bostaden? Innan man lämnar över nycklarna till nya innehavaren behöver man flyttstäda noggrant. Lejer man ut det till en firma som är proffs på flyttstäd får man istället tid över för att packa upp sina saker i nya lyan. Läs mer om flyttstäd på denna hemsida: https://www.flyttstädiborås.se