Kategorier
Flytt

Flyttfirma Östermalm – ta hjälp med flytten

Att flytta är mer än att bara bära några kartonger och lite möbler. Det handlar om såväl praktiska och fysiska saker som om initiala förberedelser där du exempelvis måste se över dina avtal och flytta- eller ändra exempelvis försäkringar och olika abonnemang samt genomföra en flyttanmälan.

Själva flytten är även den mer krävande än vad många tror. Det tar tid att packa, det är jobbigt att bära, det kan vara svårt att köra och det handlar om en logistik som rakt igenom är krävande – både mentalt och rent fysiskt. Därför är också rådet att du ska överväga att anlita en flyttfirma på Östermalm om du ska flytta. Det ger dig en chans att behålla ett bra humör genom hela flytten – och där ditt bohag också kommer fram i samma tillstånd som det var innan flytten påbörjades.

Fördelar med en flyttfirma

Här nedan följer några fördelar med att välja en flyttfirma på Östermalm och vad du bör tänka på inför valet. Det senare är viktigt: det gäller inte bara att välja en flyttfirma – du måste välja rätt sådan också.

Fördelar:

  • Billigt. Numera kan du använda ditt rut-avdrag för en flyttfirma på Östermalm och genom detta dra av 50 % av den totala kostnaden för arbete.
  • Säkert. En flyttfirma ser till att allt ditt bohag flyttas på ett säkert sätt från punkt A till punkt B. Du kan själv säga till om du vill ha hjälp med exempelvis packning. Har du värdefulla saker så kan dessa transporteras separat.
  • Smidigt. Ska du flytta på egen hand så måste du också ta hjälp av vänner och släkt. Den smidigaste lösningen för alla är att du väljer en flyttfirma. Pizza kan du bjuda på oavsett!

Tänk på detta när du väljer en flyttfirma:

  • Försäkring. Se alltid till att det finns försäkring hos din flyttfirma på Östermalm. Även F-skatt är ett måste då detta är en förutsättning för Rut.
  • Referenser. Var har man arbetat tidigare och hur nöjda kunder finns? Se alltid till att ringa några tidigare kunder och läs omdömen på nätet.
  • Erfarenhet. En erfaren flyttfirma på Östermalm vet hur jobbet ska göras och vanan borgar för ett effektivare, billigare och säkrare jobb. Rutin lönar sig!