Kategorier
Flytt

Få hjälp med kontorsflytt i Stockholm

Att flytta kontoret kan vara något som tar tid. Allt beror på hur mycket papper, möbler och utrustning som ska flyttas. I Stockholm görs det enkelt genom att hyra in hjälp med kontorsflytten.

Marie hade länge kontoret hemma i en byggnad på gården. De var fyra anställda och det fungerade bra. Men nu var det dags att expandera och komma närmare kunderna inne i stan. De behövde även plats att förvara all bokföring som måste sparas. I takt med att företaget expanderade blev det också mera papper att dokumentera.

Nya lokaler hade hittats i de centrala delarna så att kunderna hade nära till dem.

Stockholmsbolag hjälper med kontorsflytt

Hon hittade det perfekta flyttbolaget för dem online. De arbetade med kontorsflytt i Stockholm och kunde hjälpa dem när det var dags. De träffades för att planera flytten. Ett av Maries bekymmer var att arbetet skulle ligga nere några dagar. Flyttbolaget förklarade hur de brukade jobba för att verksamheten skulle kunna rulla på samtidigt som flytten skedde. Något som uppskattades.

De beslutade att företaget skulle ta hand om allt rörande flytten. De skulle packa ner och packa upp allt. Transportera sakerna i olika delar så att jobbet kunde flyta på. Som om det inte var nog skulle de även ta hand om flyttstädningen. Bara det sistnämnda skulle spara massor av tid. Tid hon och de anställda kunde använda på att ta hand om sina kunder och ta emot de nya arbetskamraterna som skulle börja i samband med flytten. Mer om kontorsflytt på denna hemsida: starcycle.se